Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Duister kwaad door A. Kava

Noodzakelijk kwaad
Noodzakelijk kwaad
Het zijn onmiskenbaar rituele moorden... en alle slachtoffers zijn rooms-katholieke priesters. FBI-agent Maggie O'Dell beseft al snel dat er meer dan één dader achter zit. Maar waar ze die moet zoeken, wordt pas duidelijk wanneer ze op... »
De val
De val
´Hoe voelt het om mijn spelletje mee te spelen?' Het heeft FBI-agent Maggie O'Dell twee jaar gekost om seriemoordenaar Albert Stucky achter tralies te krijgen. De uitwendige wonden die hij haar heeft toegebracht zijn geheeld, maar de ge... »
De dode slaapster
De dode slaapster
Ashley Spencers gelukkige kindertijd eindigde in de nacht waarop haar vader en haar beste vriendin Tanya Jones gruwelijk vermoord werden. Via rechercheur Larry Birch komt Ashley te weten dat het om een seriemoordenaar ging die al veel sl... »
Nachtzuster
Nachtzuster
Lindells vierde thriller begint met de verdwijning van de veertienjarige Kathrine Bjerke. Een paar dagen later wordt haar oma, Brenda Moen, vermoord. Bestaat er een verband tussen deze twee gebeurtenissen? Met 'Nachtzuster' heeft Unni L... »
Ontspoord
Ontspoord
Charles Schine is een geslaagde reclameman met een minder geslaagd huwelijk. Als hij op een ochtend in de trein naar zijn werk een jonge vrouw tegenkomt kan hij de verleiding dan ook niet weerstaan en begint hij een relatie met de mooie ... »
Tot in de dood
Tot in de dood
Andie Julie en Raven. Drie meisjes van vijftien met problemen thuis die elkaar plechtig beloven altijd vriendinnen te blijven. Ze zijn onafscheidelijk die bewuste zomer maar dat verandert wanneer ze in een leegstaand huis een man en een ... »
De dood voor ogen
De dood voor ogen
Als ze vijftien is, wordt Jane tijdens het zwemmen geraakt door een boot. Ze loopt ernstige verwondingen op, maar uiteindelijk zijn de psychische gevolgen het grootst. Want hoewel de politie denkt dat het een ongeluk was, weet Jane zeker... »
Ongenade
Ongenade
Er moest een reden voor zijn dat hij hier nu was. Hij had het lang genoeg genegeerd. Als hij nog iets van zijn leven wilde maken, dan moest hij eerst de fundamenten ervan vinden. Anders viel er niets op te bouwenSil Maier die gebroken h... »
Kolyma
Kolyma
De overrompelende opvolger van Kind 44

Sovjet-Unie, 1956. Na Stalins dood ontstaat een maatschappij waarin de ordehandhavers misdadig zijn en de misdadigers
onschuldig. Alles raakt in een stroomversnelling als de geheime»
Vlucht uit het land van de vrijheid
Vlucht uit het land van de vrijheid
In 1984 werd Anna Meijerink door haar vader naar een afgelegen plaatsje in Missouri (VS) gestuurd.Ze werd uitgehuwelijkt aan de zoon van Abraham Wotherspoon, de leider van een sekte en de intellectueel leider en inspirator van de rechts-... »