Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Dromen over moord

- Dromen over moord
 
 
 
 
 
(4)

"Dromen over moord"
In drie fases heb ik dit boek, dat 525 leespagina’s telt, gelezen.
Eerst het eerste gedeelte helemaal. Het tweede boekdeel heb ik in twee keer gelezen.
Ik ben er verbaasd over, dat het gelezen gedeelte telkens goed in mijn hoofd is blijven hangen, net of ik het boek de dag tevoren heb weggelegd.
Het verhaal blijf boeien en wordt steeds sterker!
Ondanks dat het een boek is, dat ik voor me zelf niet zou uitzoeken, ben ik er wel door verrast. En ofschoon ik vindt, dat de aanloop tot belangrijke gebeurtenissen te gedetailleerd door schrijfster Cora Sanders wordt beschreven, waardoor het tempo een beetje uit het verhaal gaat, bleef ik geboeid door het boek.
Een opmerkelijk verhaal over een meisje met een verrassend einde.

Cora Sanders
Cora Sanders: Dankjewel voor je recensie, Henk. Ik heb wel een vraag. Je hebt je opgegeven voor het lezerspanel om mijn boek te recenseren. In een eerdere post heb je gezegd dat het niet je genre is en nu zeg je dat je mijn boek niet voor jezelf zou uitzoeken. Wat heeft je in het boek aangetrokken dat jij je hebt opgegeven voor het lezerspanel? Was de titel of de omschrijving misleidend en dacht je dat je een heel ander boek zou krijgen, dan dat het in werkelijk is?
Henk M. van Oosterwijk
Henk M. van Oosterwijk: Niet van dat alles. Ik wil verschillende boeken lezen en ondanks de "slechts"vier sterren ben ik wel onder de indruk van je verhaal. Heb je met een schrijfcoach gewerkt of het boek geheel alleen samengesteld?
Cora Sanders
Cora Sanders: Ik heb alles, behalve de tekening op de boekomslag, zelf gedaan, tot aan de opmaak toe. Het boek is wel door familie en vrienden een aantal keer proefgelezen voordat het uitgegeven werd. Maar er is verder niemand anders aan te pas gekomen voor aanwijzingen of tips. Ik moest het wel vragen, want stel je voor dat de flaptekst inderdaad een heel verkeerde indruk geeft voor de inhoud van het boek :)
Henk M. van Oosterwijk
Henk M. van Oosterwijk: Nee, prima.Ik weet niet wat je normaal in het dageliojkse leven doet, behalve schrijven, maar de stijl duidt er een beetje op, dat je zonder coach of redacteur geschreven hebt. Maar: chapeau!! Petje af!!

Meer recensies