Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van De zoon uit Spanje door T. de Loo

- De zoon uit Spanje
 
 
 
 
 
(4)

Een zonnig boekje voor de zonnige dagen. Al bleek de inhoud helemaal niet zo zomers als de cover deed vermoeden (de achterkant overigens ook niet, maar dat m... »

Boeken zoals De zoon uit Spanje door T. de Loo

Bruiloft aan zee
Bruiloft aan zee
De twintigjarige Lamarat Minar keert met zijn familie terug naar zijn geboortestreek in Marokko voor het huwelijk van zijn zus Rebekka met haar oom Mosa. Op de vooravond van de bruiloft ontdekt Lamarat dat Mosa ertussenuit geknepen is zi... »
Het schnitzelparadijs
Het schnitzelparadijs

De jonge Nordip kiest letterlijk het ruime sop in de keuken van het Van der Valk-achtige schnitzelparadijs De Blauwe Gier, een hotel-restaurant in Opdeinen. Na twee jaar vooral te hebben geslapen gaat Nordip vrijwillig afwassen in de ... »

De passievrucht
De passievrucht
De passievrucht is de ontroerende en indringende bestseller van Karel Glastra van Loon over de zoektocht van een vader die ontdekt dat zijn zoon zíjn kind niet kan zijn. De moeder van het kind is inmiddels overleden. Op zoek naar de bio... »

Prikbord

Liesbeth
Liesbeth heeft De zoon uit Spanje door T. de Loo toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

4 September 2013, 16:18:59
De zoon uit Spanje
Moony
Moony heeft een recensie geschreven over De zoon uit Spanje door T. de Loo.
“Een zonnig boekje voor de zonnige dagen. Al bleek de inhoud helemaal niet zo zomers als de cover deed vermoeden (de achterkant overigens ook niet, maar dat maak...” »
Score :
 
 
 
 
 

21 Juni 2013, 11:36:39
De zoon uit Spanje
Moony
Moony heeft De zoon uit Spanje door T. de Loo toegevoegd aan haar collectie.
19 Juni 2013, 9:51:15
De zoon uit Spanje