Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals De hand van Fatima door Ildefonso Falcones

De toegewijde tuinier
De toegewijde tuinier
JOHN LE CARRE THE CONSTANT GARDENER (DE TOEGEWIJDE TUINIER) Nu schitterend verfilmd door Fernando Mireilles met Ralph Fiennes en Rachel Weisz »
Russka
Russka
An historical family saga like the author's Sarum, but this time set in Russia. The destinies of four families cross and criss-cross through the narrative, but the focus is on one Russian village and its part in history - the part played... »
Het lied van leven en dood
Het lied van leven en dood
'Een vertellersschat, rijk aan fantasie en avontuur.' - Cosmopolitan

'Om van de sprookjesachtige verhalen en de vele literaire toespelingen te kunnen genieten, moet u zeker de tijd nemen.' - Frankfurter Allgemeine Zeitung
»
Val der titanen
Val der titanen
In 1911 verandert de wereld voorgoed. Arbeiders laten zich niet langer onderdrukken, vrouwen eisen hun rechten op, de rijke aristocratie kan haar macht niet langer handhaven. En overal fluisteren diplomaten elkaar woorden in die het lot ... »
Kleine dagen
Kleine dagen
Er groeit een vrouw in mijn huis. Een-twee-drie is ze vijf geworden. Op een ochtend kwam ze de keuken binnen. Ze zei dag en het was anders. Ze gaf een zoen en hij verschilde. Haar haar hing los, ze had een rokje aan en daaronder lange ko... »
De verborgen geschiedenis van Courtillon
De verborgen geschiedenis van Courtillon
Een vreemdeling arriveert in Courtillon, een slaperig dorpje in de Franse provincie. Het lijkt er vredig en de tijd is er stil blijven staan. Precies de juiste plek voor de vreemdeling, die in stilte een ongelukkige liefdesaffaire wil ve... »