Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Dawn door Virginia Andrews

De Dollanganger-serie omnibus
De Dollanganger-serie omnibus
bevat 5 boeken in een band: Bloemen op zolder . Bloemen in de wind . Als er doornen zijn . Het zaad van gisteren . Schaduwen in de tuin. Virginia Andrews is een internationaal fenomeen. Ook in Nederland en BelgiĆ« rees haar ster snel ... »
Heidi
Heidi
Heidi als prentenboek voor jonge kinderen

Thema's: heimwee, vriendschap

Met dit prentenboek komt het beroemde verhaal over het weeskindje Heidi ook voor jonge kinderen tot leven. Het laat hen op een subtiele manier kenn... »
Prison Break - Seizoen 1
Prison Break - Seizoen 1
H BOEK BIJ DE TELEVISIEHIT: PRISON BREAK Michael Scofield is een wanhopige man in een uitzichtloze situatie. Zijn broer, Lincoln Burrows, is veroordeeld voor een sensationele moord en zit op death row in de Fox River State gevangenis. O... »
Lied van verlangen
Lied van verlangen
Goedkope paperbacks van de Melody-serie! In de Melody-serie lees je alles over de familie Logan, die generaties lang moet leven met verdriet, leugens en verraad... Terwijl Melody rouwt om het verlies van haar vader, wordt ze door haar... »
Als er doornen zijn
Als er doornen zijn
Als er doornen zijn is het zelfstandig leesbare vervolg op de buitengewoon succesvolle romans Bloemen op zolder en Bloemen in de wind, waarmee Virginia Andrews de top van de bestsellerlijsten veroverde. Mijoenen lezers over de gehele wer... »