Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Brandend zout door Carolijn Visser

De gelukkige eilanden
De gelukkige eilanden
In DE GELUKKIGE EILANDEN reist Paul Theroux gedurende achttien maanden door Oceani. Hij begint zijn reis in NieuwZeeland om daar door de ongerepte natuur te trekken. Vervolgens reist hij door naar Australi op zoek naar de aborigines de o... »
Kleine landjes
Kleine landjes
Kleine landjes zijn leuk, vindt Jelle Brandt Corstius. En hoe obscuurder, hoe beter. Hij kwam erachter dat vooral de landjes in de Kaukasus met bizarre namen als Karatsjaj-Tsjerkessië hem konden bekoren. Niet dat het daar nu altijd even... »
Hannibal ontwaakt
Hannibal ontwaakt
THOMAS HARRIS HANNIBAL ONTWAAKT Een van de grootste levende thriller-auteurs sluit de cirkel. Dit laatste Lecter-verhaal is tevens het begin. Thomas Harris transformeert nog een keer ons beeld van Hannibal. In een schitterende, fascinere... »
Paperback Raita
Paperback Raita
op zoek naar een bestseller in India »
Azie zonder airco
Azie zonder airco
Op 31 maart 2003 verruilen twee jonge consultants hun drukke carrières voor een leven in een witte Toyota Landcruiser. In negen maanden rijd rijden Hein Schouwenaars en Pierre van Veggel van Utrecht naar Kuala Lumpur, een tocht die ze d... »
De grote spoorwegcarrousel
De grote spoorwegcarrousel
Per trein door Azi Dertig jaar na de publicatie van De grote spoorwegcarrousel inmiddels een klassieker binnen de reisliteratuur stapt Paul Theroux opnieuw in de trein om deze ambitieuze reis te maken. De trein brengt hem wederom van Lon... »
De 40 leukste steden van de wereld RTL Travel
De 40 leukste steden van de wereld RTL Travel

In deze gids staan de 40 leukste steden van de wereld die RTL Travel heeft bezocht overzichtelijk beschreven. Elk hoofdstuk geeft een beeld van wat een stad te bieden heeft en waar de verborgen juweeltjes en originele adressen te vind... »

Dansmeisjes van Lahore
Dansmeisjes van Lahore
een leven als courtisanes »
De first lady van Georgie
De first lady van Georgie
November 2003: de Rozenrevolutie in Georgië. Een moment dat voor het oog van de hele wereld werd vastgelegd en de omwenteling in de Georgische politiek markeerde - op weg naar een democratisch bestel, met Mikhail Saakasjvili als preside... »