Boek
In deze gids is een objectieve lijst opgenomen met de beste restaurants in Nederland en België. Het idee om de gewogen gemiddelde waarderingen van belangrijke gidsen als Michelin, GaultMillau en Lekker in één weloverwogen indexcijfer samen te vatten (de BR-index), daar kan ik mij geheel in vinden. Voor de restaurantbezoeker verschaft het duidelijkheid want zodoende ontstaat een genuanceerder beeld van de keuken. Ik ben het dan ook eens met de gedachte achter deze index, dat 'het beste restaurant'niet bestaat. In België en Nederland zijn vele goede restaurant met verschillende stijlen van koken. Deze gids nodigt je uit een reis te maken langs die topbedrijven en doet suggesties voor bijzondere overnachtingsadressen. Ik kan hem van harte aanbevelen. Het is aan u, lezer, om over deze onpartijdige lijst te oordelen ... «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.