Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De complete Keulsiefjes
De complete Keulsiefjes
In ‘De complete Keulsiefjes’ zijn voor het eerst alle columns, korte verhalen en cursiefjes van Yvonne Keuls, de pionier van het betere straatverhaal, ve... »
 
 
 
 
 

Jan Rap en z'n maat
Jan Rap en z'n maat
<p><em>Jan Rap en z’n maat</em> is een fascinerend verslag over de ervaringen die Yvonne Keuls opdeed in een opvangcentrum voor jongeren. Een hard en reali... »
 
 
 
 
 

Keulsiefjes
Keulsiefjes
<p>Wie houdt niet van de korte stukjes van Yvonne Keuls, die door de grootmeester van het genre Simon Carmiggelt <em>Keulsiefjes</em> werden genoemd? Honderd... »
 
 
 
 
 

Alle Indische tantes
Alle Indische tantes
In de loop der jaren heeft Yvonne Keuls heel wat Indische tantes de revue laten passeren. Wie kent ze niet, Tante Toetie, Tante Prul, Tante Iesje, Tante Non... »
 
 
 
 
 

De tocht van het kind
De tocht van het kind
In De tocht van het kind staan Yvonne Keuls jeugdherinneringen aan haar eerste zeven levensjaren in Indonesië centraal. Ze beschrijft haar jeugd en denkt te... »
 
 
 
 
 

Gemmetje Victoria
Gemmetje Victoria
<p>Yvonne Keuls viert haar negentigste verjaardag met een meesterlijke nieuwe roman: <em>Gemmetje Victoria.</em></p><p>Er moest nog een belangrijk verhaal ve... »
 
 
 
 
 

Die kat van dat mens
Die kat van dat mens
 »