Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Thuistaal totaal
Thuistaal totaal
 »
 
 
 
 
 

Verbeter je schrijfstijl
Verbeter je schrijfstijl
Hoe komt het dat mensen de ene tekst geïnteresseerd lezen en bij de andere tekst in slaap sukkelen? Waarom wordt het ene rapport enthousiast gelezen terwijl... »
 
 
 
 
 

Twee tieten in een envelop
Twee tieten in een envelop
<p>De moeder van de elfjarige Wietske heeft borstkanker en Wietske weet dat haar moeder niet lang meer zal leven. Daarom wil ze geen lid meer zijn van de mop... »
 
 
 
 
 

Spreken in het openbaar
Spreken in het openbaar
<p>Last van plankenkoorts, podiumvrees of microfoonangst? Veel mensen vinden het moeilijk om te spreken in het openbaar, ze zien ertegenop om voor een groep ... »
 
 
 
 
 

Spijkerbalsem
Spijkerbalsem
In Spijkerbalsem zijn de columns van Wim Daniëls gebundeld die hij schreef voor het radioprogramma Spijkers met Koppen. Met zijn unieke humor en zijn feillo... »
 
 
 
 
 

Quarantaine
Quarantaine
Roman over een liefde in tijden van coronaEen man en een vrouw zijn in maart 2020 onafhankelijk van elkaar afgereisd naar een afgelegen bungalowpark in de Do... »
 
 
 
 
 

Komkomma
Komkomma
De zingende penis van het vijverdwergduikertje of de Cassina-Kolman-combinatie van Epke Zonderland; Blue Band-witbrood, dat deels uit houtsnippers blijkt te ... »
 
 
 
 
 

Havo/vwo
Havo/vwo
 »
 
 
 
 
 

Spellingcarrousel
Spellingcarrousel
<p>Al ruim twee eeuwen bemoeit de overheid zich met onze spelling. Het is daarbij vaak een kwestie van twee stappen vooruit en een achteruit - hoewel het ook... »