Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vindeling
Vindeling
Vonne van der Meers nieuwe roman ‘Vindeling’ begint in Boedapest in 1956. Jutka Horvath vlucht tijdens de chaotische dagen van de Hongaarse opstand samen... »
 
 
 
 
 

Brood, zout, wijn
Brood, zout, wijn
Wennen aan een nieuw huis en het afscheid van het oude leven zijn de rode draad in de verhalen in ‘Brood, zout, wijn’ van Vonne van der Meer. Geen verand... »
 
 
 
 
 

Kinderschrik
Kinderschrik
Tijdens een feest gebeurt er iets met de jarige wat iedereen opmerkt, maar niemand kan plaatsen. Daags na het feest schrijft hij zijn vrienden dat hij door h... »
 
 
 
 
 

Zondagavond
Zondagavond
Plaats van handeling: een appartement aan de Churchilllaan in Amsterdam. Tijd: september, begin jaren negentig. Personages: Robert Blauwhuis, weduwnaar; Free... »
 
 
 
 
 

Eilandgasten
Eilandgasten
In Duinroos, een eenvoudig maar gastvrij huurhuis op een Waddeneiland, volgen de vakantiegangers elkaar op. De tijdelijke bewoners van Duinroos kennen elkaar... »
 
 
 
 
 

De eilandboeken
De eilandboeken
bevat: Eilandgasten. De avondboot . Laatste seizoen »
 
 
 
 
 

Ik verbind u door
Ik verbind u door
Een lichte wrevel tussen een man en een vrouw, 's ochtends in bed, wordt als een bacil doorgegeven, springt op verschillende mensen over en zet hun doen en l... »
 
 
 
 
 

Inpakken en wegwezen
Inpakken en wegwezen
Inpakken en wegwezen is een onderhoudende bundel met verhalen van de groot aantal Contactauteurs als A.H.J. Dautzenberg, Nico Dijkshoorn, P.F. Thomése, Dimi... »