Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Otto rijdt heen en weer naar de stad
Otto rijdt heen en weer naar de stad
?Vertrek 's ochtends met Otto en zijn papa naar de stad en keer 's avonds terug.Reis mee op prachtige kijkplaten met auto's, vrachtwagens, files, wegenwerken... »
 
 
 
 
 

Otto groot, Otto klein
Otto groot, Otto klein
De winnaar van de Boekenpauw 2013 en het Gulden Palet 2013 leert kinderen de tegenstellingen in de felgekleurde wereld van Otto. Groot en klein, dik en dun, ... »
 
 
 
 
 

Het leukste abc ter wereld
Het leukste abc ter wereld
Een kleurrijke en originele kennismaking met letters Ontdek in dit prachtige boek hoe de letters tot leven komen: de A is de Eiffeltoren, de B een dikke beer... »
 
 
 
 
 

HET EILAND VAN KONING TORELORE
HET EILAND VAN KONING TORELORE
Een prachtig prentenboek in theatervorm Een grappig verhaal over universele themas liefde en oorlog Kleurrijk en uitbundig gellustreerd door Tom SchampOp h... »
 
 
 
 
 

Otto in de stad
Otto in de stad
Rijd samen met Otto tussen de wolkenkrabbers, bezoek een museum, haal een frisse neus in het park en ga naar de carwash. Met leuke afneembare stickertjes voo... »
 
 
 
 
 

Otto in de luchthaven
Otto in de luchthaven
Een nieuw kleurrijk, groot kartonboek dat je in twee richtingen kunt lezen. Loop samen met Otto door de luchthaven, check je bagage in, stap in het vliegtuig... »
 
 
 
 
 

Feest in de wolken
Feest in de wolken
Zonder woorden vertelt Tom Schamp talloze verhalen over de bewoners van een wolkenkrabber. Maak kennis met een tuinman, een mysterieuze kat, een zeemeermin, ... »
 
 
 
 
 

Otto in de sneeuw
Otto in de sneeuw
Het nieuwe kartonboek van Tom Schamp;;;Derde deel in de internationaal succesvolle reeks over Otto;;;Lusboek dat je in twee richtingen kunt lezen;;;Ga samen ... »