Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Costa del Sol
Costa del Sol
Sinds ze een jaar geleden weduwe is geworden, heeft Eline Sanchez er alles aan gedaan om de levens van haar en haar kinderen Alex en Maria weer op orde te kr... »
 
 
 
 
 

Nachtvorst
Nachtvorst
Lieke Brouwer is in de voorjaarsvakantie bij haar familie in Noorwegen. Wanneer ze met een groepje vrienden gaat wildkamperen, verdwijnt een van hen. Er word... »
 
 
 
 
 

Het strandhuis
Het strandhuis
In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Voorgoed. Sindsdien praten bestsellerauteur Gemma Ka... »
 
 
 
 
 

Winternacht
Winternacht
Psychologe Karin ter Duin krijgt op haar vijfendertigste te horen dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader ligt op sterven en wil haar nog eenmaal zien,... »
 
 
 
 
 

Mayday
Mayday
<p>Charlie Muller is met haar vriend op vakantie in Stockholm, wanneer ze verschrikkelijk nieuws krijgt: het zeilschip waarmee haar broer Peter, zijn vrouw F... »
 
 
 
 
 

Madonna
Madonna
Een verhaal uit de bundel <i>De bestemming</i>

Als Ingrid, general creative manager voor een reclamebureau, de kans krijgt een belangrijk Italiaan... »
 
 
 
 
 

Winterberg
Winterberg
Na de dood van haar tante Eva wordt Sophie samen met haar nichten Isa en Lieke verzocht om naar Winterberg te komen voor het openen van het testament. Al sne... »
 
 
 
 
 

Een vluchtig gebaar
Een vluchtig gebaar
Sander en Rachel Dorsman denken ontspannen vakantie te gaan vieren. Tijdens de vlucht ergeren ze zich al aan een ander Nederlands stel dat luidruchtig zit te... »
 
 
 
 
 

Drie Franse zomerthrillers
Drie Franse zomerthrillers
<p>Drie spannende Franse zomerthrillers voordeling in één bundel: <i>Zomeravond</i>, <i>Route du soleil</i> en <i>Cruise</i></p> <p><i>Zomeravond: </i>Twaa... »
 
 
 
 
 

Midwinter
Midwinter
Alice de Vreede was 21 jaar oud toen ze voor het laatst op wintersport ging. Wat destijds echter begon als een heerlijke vakantie, liep uit op een drama. Een... »