Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Oma Toos is boos
Oma Toos is boos
De bomen in het park moeten weg. Er moeten winkels komen. Dat vinden Daan en Anna niet leuk. Arme bomen. Wie redt ze? Daan en zijn zusje rennen naar oma Too... »
 
 
 
 
 

Spaans benauwd
Spaans benauwd
Op reis naar Spanje maakt Milo iets vreselijks mee: door een stomme vergissing verliest hij zijn ouders uit het oog. Gelukkig wordt hij opgevangen door een N... »
 
 
 
 
 

Oma Toos in opstand
Oma Toos in opstand
De bomen in het park moeten weg. Er komen winkels. Daar balen Marc en Fleur van. Arme bomen. Wie redt ze? Marc en zijn zusje hollen naar oma Toos. Kan zij ie... »
 
 
 
 
 

Oma Toos schopt een rel
Oma Toos schopt een rel
'Ik vecht tot mijn laatste tand', zegt oma Toos als ze haar huis uit moet. En dat doet ze. Ze spijkert haar huis dicht en gooit zelfs met eieren. Maar het he... »
 
 
 
 
 

Oma Toos grandioos
Oma Toos grandioos
'Ik vecht tot mijn laatste tand' zegt oma Toos als ze haar huis uit moet. En dat doet ze. Ze spijkert haar huis dicht en gooit zelfs met eieren uit het raam.... »
 
 
 
 
 

Zwervers
Zwervers
Dwarrel moet op hondentraining. Hij luistert niet en maakt alles kapot. Als dat niet verandert, dan moet hij terug naar het asiel. Dat wil Harrie beslist nie... »
 
 
 
 
 

Stop de tijd!
Stop de tijd!
Job vindt het erg oneerlijk dat andere kinderen uit zijn klas wel nieuwe spullen krijgen en hij niet. Zijn ouders kunnen dat niet betalen.In het huis van hun... »