Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schaduwspelen
Schaduwspelen
Atlete Maud zet alles opzij om de absolute top te bereiken. Vriendschap, werk en zelfs de liefde moet wijken voor haar grenzeloze ambitie. Maar is dit voldoe... »
 
 
 
 
 

De lijst
De lijst
Erin werkt als archeologe in Naturalis in Leiden. Ze vindt niets fijner dan aan de hand van oude botten de geschiedenis te laten herleven. Het leven lijkt ha... »
 
 
 
 
 

Paal 15
Paal 15
Tijdens een verblijf op Ameland schreven vijftien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de Waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen... »
 
 
 
 
 

Ciao Sicilia
Ciao Sicilia
 »
 
 
 
 
 

Het verborgen kind
Het verborgen kind
Hoe ver kan je gaan in je verlangen naar een kind?<br/>Het leven van musicalster Femke van Dam is bijna perfect. Ze is succesvol in haar werk en heeft een fi... »
 
 
 
 
 

Vlucht naar Kos
Vlucht naar Kos
Steeds opnieuw komt Lianne haar ex tegen in het kleine dorp waar ze woont. Ze besluit dat het tijd wordt voor een verandering van omgeving en solliciteert op... »
 
 
 
 
 

Fryske stavering
Fryske stavering
 »
 
 
 
 
 

De engel van Sevilla
De engel van Sevilla
Het is Sascha gelukt om haar twee passies te combineren: haar voorliefde voor Spanje en haar drijfveer om voor anderen te zorgen. Ze krijgt een droombaan in ... »