Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Normandie West
Normandie West
Haal meer uit uw vakantie met de Michelin-sterren!De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lan... »
 
 
 
 
 

Wenen
Wenen
Voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen. Dé gids om Wenen écht te o... »
 
 
 
 
 

Bourgondie
Bourgondie
Vezelay, Dijon, Beaune, Cluny. Michelin groene gids - NL. »
 
 
 
 
 

Franse Alpen
Franse Alpen
De eerste Frankrijktitel voor bergliefhebbers in deze reeks.;;;Het volledige gebied van de Franse Alpen in één gids. De serie Groene Reisgidsen van Micheli... »
 
 
 
 
 

Poitou Charentes Vendee
Poitou Charentes Vendee
Met deze titel erbij is de volledige Franse Atlantische kust gecoverd. De ideale gids om deze ondergewaardeerde regio te ontdekken met parels als Les Sables... »
 
 
 
 
 

Noord-Italie
Noord-Italie
Overzichtelijke adresboekjes met slaap-, eet- en andere leuke adresjes, geselecteerd door Michelin.;;;De beroemde sterrenbeoordeling geeft aan wat je moet he... »
 
 
 
 
 

Bretagne
Bretagne
De Groene Gids: de 3-sterrengids
De serie Groene Gidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang op vakantie gaat of... »
 
 
 
 
 

Met de motor door Frankrijk
Met de motor door Frankrijk
80 uitgekiende motorroutes door <i>la douce France</i>;;;Het ideale naslagwerk voor motorfanaten: 80 ideeën voor een weekendje weg of een langere vakantie m... »
 
 
 
 
 

Rondritten tussen de wijngaarden
Rondritten tussen de wijngaarden
In deze speciale Michelingids worden alle wijnstreken van Italië onder de loep genomen. Want Italië is meer dan chianti, spumanti en Brunello alleen!;;;Met... »
 
 
 
 
 

Met de camper door Frankrijk
Met de camper door Frankrijk
de 100 mooiste reisroutes voor motorhomes »