Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ga nooit terug
Ga nooit terug
18 Jack ReacherNa een moeizame tocht vanuit South Dakota is Jack Reacher eindelijk in Virginia aangekomen. Zijn doel: het oude hoofdkwartier van de 110th... »
 
 
 
 
 

De vijand
De vijand
Middernacht, 31 december 1989. De Berlijnse Muur valt en majoor Reacher krijgt te horen dat een militair een fatale hartaanval heeft gekregen. Reacher is nie... »
 
 
 
 
 

De bezoeker
De bezoeker
Sergeant Amy Callen en luitenant Caroline Cooke hebben veel gemeen. Beiden zijn ambitieuze carri vrouwen. Beiden zijn het slachtoffer van ongewenste intimite... »
 
 
 
 
 

Buitenwacht
Buitenwacht
‘In feite doet hij precies waar iedereen wel eens van droomt.’ Auteur Lee Child over zijn held Jack Reacher
Jack Reacher, de loner zonder baan, zonder pa... »
 
 
 
 
 

Sluipschutter
Sluipschutter
Jack Reacher: mannen willen hem zijn, vrouwen willen hem hebben

Zelfmoordterroristen pik je er zo uit. Om te beginnen zijn ze nerveus: het is tenslotte hun ... »
 
 
 
 
 

61 Uur
61 Uur
Jack Reacher komt midden in een extreem koude winter een paar dagen vast te zitten in Bolton, South Dakota. Hij raakt betrokken bij de problemen van de lokal... »
 
 
 
 
 

De rekening
De rekening
De nasleep van de aanslagen van 9/11 heeft ook het leven van Jack Reacher ingrijpend veranderd. Hij heeft naast zijn opvouwbare tandenborstel nu ook een inde... »
 
 
 
 
 

Lokaas
Lokaas
Chicago. Tijdens een doelloze wandeling ontmoet Jack Reacher een aantrekkelijke, manke jonge vrouw die worstelt met een kruk en een pakket van de stomerij. R... »
 
 
 
 
 

Kraaienvoer
Kraaienvoer
 »
 
 
 
 
 

Tegendraads
Tegendraads
Jack Reacher is als klusjesman in volstrekte anonimiteit neergestreken in Key West, Florida. Het bevalt hem dan ook helemaal niet dat privédetective Costell... »