Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Campings onderweg 2011
Campings onderweg 2011
442 Campings en 290 camperplaatsen langs doorgaande routes in Europa.Deze gids is handig als u op weg naar uw vakantiebestemming dicht bij de doorgaande rout... »
 
 
 
 
 

ANWB wereldatlas
ANWB wereldatlas
Een wereldatlas in een kleine uitvoering, maar met grote kwaliteit.Deze wereldatlas in pocketformaat ligt heerlijk in de hand. In zo'n 150 bladzijden met pra... »
 
 
 
 
 

Examentraining Rijbewijs B
Examentraining Rijbewijs B
Deze cd-rom is een uiterst nuttige aanvulling op het Theorieboek Rijbewijs B auto (ISBN 9789018028190). Na het doornemen van de theorie test u snel of u klaa... »
 
 
 
 
 

Nederland 2011
Nederland 2011
Heel Nederland bij de hand met één complete fietsatlas. ANWB Fietsatlas Nederland bestaat uit: 218 fietskaartbladen in een ringband, die samen ons hele lan... »
 
 
 
 
 

Zuid-Nederland 2010
Zuid-Nederland 2010
De ANWB Digitale Waterkaarten worden geleverd met navigatiesoftware WinGPS 4L en zijn gebaseerd op de losse ANWB Waterkaarten. De ANWB Digitale Waterkaart Zu... »
 
 
 
 
 

Nederland 2010
Nederland 2010
De ANWB Digitale Waterkaarten worden geleverd met navigatiesoftware WinGPS 4L en zijn gebaseerd op de losse ANWB Waterkaarten A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-P/R... »
 
 
 
 
 

Noord-Brabant 2011-2012
Noord-Brabant 2011-2012
Deze ANWB Wateratlas W is onmisbaar voor de pleziervaart voor het gebied Noord-Brabant. Vernieuwde uitgave 2011-2012.<br/><br/>De ANWB Waterkaarten en -atlas... »
 
 
 
 
 

Het grote ANWB Wegenboek
Het grote ANWB Wegenboek
Terug van weg geweest.<br/><br/>In Het grote ANWB Wegenboek staan maar liefst 1.152 pagina’s met gedetailleerde wegenkaarten van Nederland en Europa. Het in... »
 
 
 
 
 

Berlijn
Berlijn
De ANWB Stadskaart Berlijn biedt alles op 1 kaart. Aan de voorkant een gedetailleerde, goed leesbare plattegrond; aan de achterkant een aantal top bezienswaa... »
 
 
 
 
 

Noord-Nederland
Noord-Nederland
De ANWB Digitale Waterkaarten worden geleverd met navigatiesoftware WinGPS 4L en zijn gebaseerd op de losse ANWB Waterkaarten. De ANWB Digitale Waterkaart No... »