Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Noord-Brabant 2011-2012
Noord-Brabant 2011-2012
Deze ANWB Wateratlas W is onmisbaar voor de pleziervaart voor het gebied Noord-Brabant. Vernieuwde uitgave 2011-2012.<br/><br/>De ANWB Waterkaarten en -atlas... »
 
 
 
 
 

IJsselmeer 2011-2012
IJsselmeer 2011-2012
Deze ANWB Waterkaart is onmisbaar voor de pleziervaart voor het gebied IJsselmeer. Vernieuwde uitgave 2011-2012.<br/><br/>De ANWB Waterkaarten en -atlassen z... »
 
 
 
 
 

ANWB digitale waterkaart
ANWB digitale waterkaart
Op de cd-rom ANWB Digitale waterkaarten Noord-Nederland staan de ANWB waterkaarten A-B-C-D-E-F-G-H-I-P/R-Y. Deze digitale kaarten zijn uitsluitend geschikt v... »
 
 
 
 
 

Het grote ANWB Wegenboek
Het grote ANWB Wegenboek
Terug van weg geweest.<br/><br/>In Het grote ANWB Wegenboek staan maar liefst 1.152 pagina’s met gedetailleerde wegenkaarten van Nederland en Europa. Het in... »
 
 
 
 
 

Zeeland 2011-2012
Zeeland 2011-2012
Deze ANWB Wateratlas Z is onmisbaar voor de pleziervaart voor het gebied Zeeland. Vernieuwde uitgave 2011-2012.De ANWB Waterkaarten en -atlassen zijn een beg... »
 
 
 
 
 

Berlijn
Berlijn
De ANWB Stadskaart Berlijn biedt alles op 1 kaart. Aan de voorkant een gedetailleerde, goed leesbare plattegrond; aan de achterkant een aantal top bezienswaa... »
 
 
 
 
 

Camping Cheque Gids 2011
Camping Cheque Gids 2011
De mooiste campings in Europa voor een vriendenprijsje.<br/><br/>De ANWB Camping Chequegids 2011 beschrijft meer dan 600 campings in heel Europa waar je in h... »
 
 
 
 
 

Nederland
Nederland
Op deze kaart is het vaarwegennet van Nederland opgenomen. Afmetingen van bruggen, sluizen en andere navigatiegegevens vindt u op de gedetailleerde ANWB Wate... »
 
 
 
 
 

Staande mastroute
Staande mastroute
De staande mastroute is voor (zee)zeilers het alternatief voor de route over de Noordzee. De route loopt van Willemstad in de Delta naar Delfzijl aan de Doll... »
 
 
 
 
 

ANWB Landkaart Nederland
ANWB Landkaart Nederland
Op de wandkaart wordt Nederland staatkundig weergegeven. De provincies zijn goed te onderscheiden. Water, wegen, natuurgebieden en alle belangrijke steden en... »