Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Samos
Samos
ANWB Extra reisgids Samos - Griekenland <br/>Ontdek Samos met de compacte reisgids ANWB Extra Samos! <br/>Verspreid in het lieflijke landschap van Samos lig... »
 
 
 
 
 

Malta und Gozo
Malta und Gozo
MERIAN live! Mit Kartenatlas im Buch und Extra-Karte zum Herausnehmen »
 
 
 
 
 

Marco Polo Reisef
Marco Polo Reisef
 »
 
 
 
 
 

Cyprus
Cyprus
ANWB Extra reisgids CyprusOntdek Cyprus met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Cyprus! In de loop van duizenden jaren ontstonden Griekse tempels, Rom... »
 
 
 
 
 

Nelles gids Griekse eilanden
Nelles gids Griekse eilanden
REISBESTEMMINGEN Op de populaire routes kunt u van eiland naar eiland hoppen, zoals van de witte Cycladendorpen van Mykonos naar de zwarte stranden van Thira... »
 
 
 
 
 

Kreta
Kreta
ANWB Extra Kreta, de gids die u snel brengt naar de leukste plekken en mooiste bezienswaardigheden.In de gids ook actuele informatie over bezienswaardigheden... »
 
 
 
 
 

Mittelmeerkreuzfahrt Östlicher Teil
Mittelmeerkreuzfahrt Östlicher Teil
MERIAN live! - Mit Kartenatlas im Buch und Extra-Karte zum Herausnehmen »
 
 
 
 
 

Kos
Kos
Kos vervult alle vakantiewensen: rustige uren aan zee, watersportmogelijkheden, fietsen, disco's en nachtclubs en verstilde dorpen in het binnenland.Marco Po... »
 
 
 
 
 

Kreta
Kreta
<p>Kreta ontdekken en beleven. </p><p></p><p>Aan het strand Excursies Bezienswaardigheden Eten Drinken Uitgangsleven Overnachten Wandelingen</p><p></p><p... »
 
 
 
 
 

Ontdek Corfu & Zakynthos
Ontdek Corfu & Zakynthos
ANWB Ontdek reisgids Corfy & ZakynthosVerken Corfu, Zakynthos en de andere Ionische Eilanden – Paxos, Léfkas, Ithaka, Kefalonia – op een andere manier m... »