Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Voor mij
Voor mij
Jojo Moyes is de bestsellerauteur van 'Voor jou' (Me Before You) en 'Een leven na jou' (After You). ‘Voor mij’ is het derde boek met de onstuitbare Lou i... »
 
 
 
 
 

The Ship Of Brides
The Ship Of Brides
The year is 1946, and all over the world young women are crossing the... »
 
 
 
 
 

Dicht bij jou - special Veldboeket
Dicht bij jou - special Veldboeket
‘Dicht bij jou’ van Jojo Moyes is opnieuw een prachtige roman van de auteur van heerlijke verhalen als ‘Voor jou’ (Me Before You) (verfilmd met oa Em... »
 
 
 
 
 

Verboden vruchten
Verboden vruchten
Jojo Moyes is de succesvolle auteur van ‘Voor jou’ (Me before you) (succesvol verfilmd met Emilia Clarke en Sam Claflin in de hoofdrollen) en ‘Een leve... »
 
 
 
 
 

Een week in Parijs
Een week in Parijs
‘Een week in Parijs’ is een heerlijke, korte roman over Sophie en Liv, de hoofdrolspelers uit Jojo Moyes’ ‘Portret van een vrouw’. Twee vrouwen bel... »
 
 
 
 
 

De sterrengever
De sterrengever
Jojo Moyes is de auteur van oa 'Voor jou'. 'De sterrengever' (The Giver of Stars):

Kentucky, 1937. Wanneer Alice hoort dat de bibliotheek vrouwen zoekt om ... »
 
 
 
 
 

Voor jou
Voor jou
<p>De internationale bestseller <em>Voor jou</em> van Jojo Moyes is al door miljoenen lezers en bioscoopbezoekers in het hart gesloten.

Louisa's w... »
 
 
 
 
 

Vier plus één
Vier plus één
Jess is een alleenstaande moeder van twee kinderen. Haar dochtertje Tanzie is briljant in wiskunde, haar stiefzoon Nicky wordt genadeloos gepest. Hoezeer Jes... »
 
 
 
 
 

In haar schoenen
In haar schoenen
<p>Sam is dankbaar voor wat ze heeft , al lijkt het niet veel: een baan die ze amper weet te behouden en een gezin dat volledig op haar steunt. Ze beseft dat... »