Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Voor jou
Voor jou
Louisa's wereld is klein. Ze werkt in een café om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat haar vriend Patrick niet de liefde ... »
 
 
 
 
 

Voor jou
Voor jou
<i>Voor jou</i> van Jojo Moyes is een roman die alle harten verovert: het boek voert wereldwijd de bestsellerlijsten aan en ging 3 miljoen keer over de toonb... »
 
 
 
 
 

Zee van verlangen
Zee van verlangen
‘Zee van verlangen’ is een heerlijke roman van Jojo Moyes, de internationaal bekende bestsellerauteur die wereldwijd doorbrak met haar romans ‘Voor jou... »
 
 
 
 
 

Zee van verlangen
Zee van verlangen
<p><em>Zee van verlangen </em>is een heerlijke roman van Jojo Moyes, de internationaal bekende bestsellerauteur die wereldwijd doorbrak met haar romans <em>V... »
 
 
 
 
 

Jij en ik
Jij en ik
<p>Van Jojo Moyes (<em>Voor jou/</em> <em>Me Before You</em>) verscheen de bundel <em>Jij en ik & andere verhalen</em>.

Nell is 26 en ze is nog no... »
 
 
 
 
 

Drie vrouwen
Drie vrouwen
<p>Wanneer de jonge Joy in Hongkong in de jaren 50 valt voor de knappe marineofficier Edward, is ze 24 uur later getrouwd. Het paar verhuist naar Ierland en ... »
 
 
 
 
 

Voor jou
Voor jou
 »
 
 
 
 
 

Voor mij
Voor mij
Jojo Moyes is de bestsellerauteur van 'Voor jou' (Me Before You) en 'Een leven na jou' (After You). ‘Voor mij’ is het derde boek met de onstuitbare Lou i... »
 
 
 
 
 

Verboden vruchten
Verboden vruchten
Jojo Moyes is de succesvolle auteur van ‘Voor jou’ (Me before you) (succesvol verfilmd met Emilia Clarke en Sam Claflin in de hoofdrollen) en ‘Een leve... »