Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een leven na jou
Een leven na jou
<p>Jojo Moyes, de auteur van de hit ' Voor jou' (Me Before You) schreef 'Een leven na jou' (After You).

Na zes heftige maanden met Will geleefd te... »
 
 
 
 
 

Voor jou
Voor jou
<p>De internationale bestseller <em>Voor jou</em> van Jojo Moyes is al door miljoenen lezers en bioscoopbezoekers in het hart gesloten.

Louisa's w... »
 
 
 
 
 

Vier plus één
Vier plus één
Jess is een alleenstaande moeder van twee kinderen. Haar dochtertje Tanzie is briljant in wiskunde, haar stiefzoon Nicky wordt genadeloos gepest. Hoezeer Jes... »
 
 
 
 
 

Sheltering Rain
Sheltering Rain
 »
 
 
 
 
 

Voor jou
Voor jou
De internationale bestseller ‘Voor jou’ van Jojo Moyes is nu verfilmd! Met in de hoofdrollen Emilia Clarke, bekend van ‘Game of Thrones’, als Lou en ... »
 
 
 
 
 

Suzanna's wereld
Suzanna's wereld
<p>Suzanna gaat gebukt onder familieproblemen. Haar moeder, de ooit zo stralende socialite Athene Forster, had de wereld aan haar voeten liggen tot een schan... »
 
 
 
 
 

Dicht bij jou
Dicht bij jou
<p><em>Dicht bij jou</em> van Jojo Moyes is opnieuw een prachtige roman van de auteur van heerlijke verhalen als <em>Voor jou</em> (<em>Me Before You, </em>v... »
 
 
 
 
 

Suzanna's wereld
Suzanna's wereld
Suzanna gaat gebukt onder familieproblemen. Haar moeder, de ooit zo stralende socialite Athene Forrester, had de wereld aan haar voeten liggen tot een schand... »
 
 
 
 
 

Dans met mij
Dans met mij
<p>Jojo Moyes, auteur van de bestsellers <em>Voor jou</em> (verfilmd als <em>Me Before You</em>), <em>Een leven na jou</em> en <em>Voor mij</em> schreef met ... »