Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Misstap
Misstap
Soms kun je maar beter niet weten wat je buren doen...

Den Haag wordt tijdens een hittegolf opgeschrikt door een aantal gruwelijke moorden. Jonge ... »
 
 
 
 
 

Obsessie
Obsessie
Obsessie van Jet van Vuuren, auteur van onder meer Vluchtweg en Gifspoor, is weer een oer-Hollandse thriller waarin een vrouw de hoofdrol speelt; een vrouw m... »
 
 
 
 
 

Liegbeest LP
Liegbeest LP
<p>De psychologische thriller <em>Liegbeest</em> van Jet van Vuuren gaat over Jochem Nijhoff: vermogend, drieënveertig, advocaat en een bal. Samen met zijn ... »
 
 
 
 
 

Zomerzin - grote letter uitgave
Zomerzin - grote letter uitgave
Iris van Egmond leidt een overzichtelijk bestaan. Ze heeft haar boekhandel in hartje stad, een fijne etage en een stel dierbare vrienden. Als haar hartsvrien... »
 
 
 
 
 

Eindfeest
Eindfeest
 »
 
 
 
 
 

De verrassing - Grote Letter Uitgave
De verrassing - Grote Letter Uitgave
Josefien van de Berg wordt 80. In de familieapp ‘Mammie’ nodigt ze haar kinderen, Lodewijk (52) Sylvia (54) en Jennifer (48) uit om haar verjaardag te vi... »
 
 
 
 
 

Oppas
Oppas
 »
 
 
 
 
 

Zomerzin
Zomerzin
'Jet van Vuuren is de nieuwe Suzanne Vermeer!', riep een van de eerste bloggers op het internet met een vooruitziende blik.... Wat een week vol mindfulness, ... »
 
 
 
 
 

Basta!
Basta!
<p>In <em>Basta!</em> van Jet van Vuuren volgt Lynn van Waasdorp haar hart en trouwt halsoverkop met Matthew Smith, een charmante, twintig jaar oudere man me... »