Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wintergast -grote letter uitgave
Wintergast -grote letter uitgave
Het is bijna kerstvakantie en Bea Versluis is moe. Moe van haar werk in het onderwijs en moe van haar man. Als een aangetrouwde neef uit Groningen haar vraag... »
 
 
 
 
 

Het chateau
Het chateau
Margo, Alice en Debby zijn weduwen. Ze hebben elkaar leren kennen op een `zeven-jaar-jonger dag voor lotgenoten. Debby vat het idee op om er gezamenlijk op u... »
 
 
 
 
 

Het chateau - grote letter uitgave
Het chateau - grote letter uitgave
Margo, Alice en Debby zijn weduwen. Ze hebben elkaar leren kennen op een ‘zeven-jaar-jonger dag’ voor lotgenoten. Debby vat het idee op om er gezamenlijk o... »
 
 
 
 
 

De minnaar
De minnaar
<b> 'Jet van Vuuren houdt je als lezer vast vanaf de eerste pagina.' -<i> Vrouwenthrillers.nl</i>

Niet haar liefde wil hij, maar haar geld...</b>


Als het ... »
 
 
 
 
 

Bloedheet - grote letter uitgave
Bloedheet - grote letter uitgave
Het is hoogzomer. De meeste inwoners van Almere zijn op vakantie of hebben ter verkoeling de omliggende strandjes opgezocht. Als het kattenvrouwtje Mies van ... »
 
 
 
 
 

Zomerzin - grote letter uitgave
Zomerzin - grote letter uitgave
Iris van Egmond leidt een overzichtelijk bestaan. Ze heeft haar boekhandel in hartje stad, een fijne etage en een stel dierbare vrienden. Als haar hartsvrien... »
 
 
 
 
 

De minnaar
De minnaar
<b>Niet haar liefde wil hij, maar haar geld...

Na <i>Misstap</i> is <i>De minnaar</i> de nieuwe bestseller van Jet van Vuuren!</b>

Als het levenloze lichaa... »
 
 
 
 
 

Liegbeest
Liegbeest
Jochem Nijhoff is vermogend, drieënveertig, advocaat en een bal. Samen met zijn oud-jaargenoten van het Utrechts studentencorps verheugt hij zich op hun vij... »
 
 
 
 
 

Bloedheet
Bloedheet
Het is hoogzomer. De meeste inwoners van Almere zijn op vakantie of hebben ter verkoeling de omliggende strandjes opgezocht. Als opeens het kattenvrouwtje Mi... »