Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De buurjongen
De buurjongen
Naast de familie Sievez woont Henk Wielheesen, die zijn moeder verliest als hij elf jaar is. Het is door toedoen van de buren dat hij in veiligheid wordt geb... »
 
 
 
 
 

Mijn eerste liefde
Mijn eerste liefde
Jan Siebelink schrijft niet alleen romans, hij maakte zijn debuut met een bundel korte verhalen: <i>Nachtschade</i> (1975). In veel van zijn verhalen staan d... »
 
 
 
 
 

Margje
Margje
 »
 
 
 
 
 

Conversaties
Conversaties
In de jaren zeventig reisde Jan Siebelink regelmatig naar Parijs om zich te laten inspireren door de grote Franse schrijvers. Hij sprak met onder anderen Mil... »
 
 
 
 
 

De hof van onrust
De hof van onrust
 »
 
 
 
 
 

Margje
Margje
‘Een subtiel vervolg op <i>Knielen op een bed violen</i>. (…) <i>Margje</i> is een streling langs je wang.’ – <i>De Volkskrant</i>****

‘Een mooi n... »
 
 
 
 
 

Daniel in de vallei
Daniel in de vallei
Daniël in de vallei is de allereerste roman die Jan Siebelink schreef. Toen hij hem destijds ter publicatie voorlegde kreeg hij het advies het boek in een l... »
 
 
 
 
 

De bloemen van Jan Siebelink
De bloemen van Jan Siebelink
Jan Siebelink is de schepper van vele onvergetelijke personages. Maar als stille getuigen zijn er in al zijn romans en verhalen ook altijd de bloemen en plan... »
 
 
 
 
 

Telephone Business
Telephone Business
telephone skills at intermediate to advanced level »