Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tussentijds
Tussentijds
J.A. Deelder is de dichter van het zwart, van de satire, van de bijtende humor, maar Deelder heeft ook een grote historische kennis en een scherp oog voor al... »
 
 
 
 
 

Het stenen tijdperk
Het stenen tijdperk
bakermat van beschaving »
 
 
 
 
 

De bevrijding van Koos Spook
De bevrijding van Koos Spook
In Spokenland in t holst van de nacht woonde een spook dat bang was van alles Van honden en katten van muizen en ratten van kikkes en spinnen van varkens en ... »
 
 
 
 
 

Totaal Loss
Totaal Loss
Totaal loss is het tweede deel in de muziek-poëzietrilogie van componist en multimediadesigner Louis Gauthier. Eerder maakte hij met Gerrit Komrij het succe... »
 
 
 
 
 

Deelderama
Deelderama
In Deelderama zijn de boeken Gemengde gevoelens, Jazz, Geheid Deelder, (Hol gelach), en Angel eyes opgenomen. J.A. Deelder vindt de talloze onderwerpen waaro... »
 
 
 
 
 

JA Beelder
JA Beelder
 »
 
 
 
 
 

De zwarte jager
De zwarte jager
 »
 
 
 
 
 

Plint tas
Plint tas
Binnen de perken zijn<br/>de mogelijkheden even on-<br/>beperkt als daarbuiten<br/><br/>Dat je teweegbrengt<br/>is van meer belang dan<br/>wat je teweegbreng... »
 
 
 
 
 

Swingkoning
Swingkoning
De Boekenweek van 2006, die geheel gewijd is aan het thema muziek, wordt de Boekenweek van J.A. Deelder. Geen andere Nederlandse auteur kan zo strak, ritmisc... »