Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

de 25 mooiste beste leukste poeziekaarten
de 25 mooiste beste leukste poeziekaarten
In dit mapje verzamelden we de 25 mooiste beste en leukste poëziekaarten van Plint. Met gedichten van: Hans Andreus, Martin Bril, J.A. Deelder, Frank Eerhar... »
 
 
 
 
 

Jazz
Jazz
 »
 
 
 
 
 

Deelder dubbelt
Deelder dubbelt
Het dubbeltalent J.A. Deelder (schrijver, performer en sinds een aantal jaren dj) is een bevlogen pleitbezorger van de jazz. Deelder dubbelt is een dubbel-cd... »
 
 
 
 
 

Het graf van Descartes
Het graf van Descartes
Het Graf Van Descartes is een afwisselend krachtige bundel, waarinDeelder diepzinnigheden afwisselt met het meest fantastischetaalspel denkbaar, met als hoog... »
 
 
 
 
 

Plint tas
Plint tas
Binnen de perken zijn<br/>de mogelijkheden even on-<br/>beperkt als daarbuiten<br/><br/>Dat je teweegbrengt<br/>is van meer belang dan<br/>wat je teweegbreng... »
 
 
 
 
 

Bijbelsch
Bijbelsch
Het afgelopen seizoen traden J.A. Deelder Herman Brood en Bart Chabot op als apocriefe apostelen. Deelder bleef dicht bij de Heer en inspireerde zijn nieuwe ... »
 
 
 
 
 

N.V. Verga
N.V. Verga
 »
 
 
 
 
 

Euforismen
Euforismen
 »
 
 
 
 
 

Dag en nacht
Dag en nacht
Het werk van J.A. Deelder is als zijn stad: rauw, vitaal en no-nonsense. Voor het eerst in een halve eeuw wordt er van Deelders poëzie een bloemlezing gemaa... »