Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De greppel
De greppel
<p><em>De greppel</em> van Herman Koch, bekend van <em>Het diner,</em> gaat over macht, jaloezie en is geestig en verontrustend. </p><p>Als Robert Walter, ge... »
 
 
 
 
 

Geachte heer M.
Geachte heer M.
In Geachte heer M., de nieuwe roman van Herman Koch, raakt de ooit gevierde schrijver M. steeds meer in de vergetelheid. Zijn grootste bestseller was een boe... »
 
 
 
 
 

De weg kwijt
De weg kwijt
De weg kwijt bevat verhalen uit de bundel De korte geschiedenis van het bedrog (ca 20 blz.)Deze verhalen zijn bekentenissen van een festivaldirecteur, een ... »
 
 
 
 
 

Het diner
Het diner
Twee echtparen gaan een avond uit eten in een restaurant. Ze praten over alledaagse dingen, dingen waar mensen tijdens etentjes over praten: werk, de laatste... »
 
 
 
 
 

Eten met Emma
Eten met Emma
De hoofdpersoon van <i>Eten met Emma</i> krijgt te horen dat hij als herkenbaar personage is opgevoerd in een inmiddels beroemd geworden boek.

Een... »
 
 
 
 
 

Labyrinten
Labyrinten
 »
 
 
 
 
 

Zomerhuis met zwembad(1e hoofdstuk)
Zomerhuis met zwembad(1e hoofdstuk)
Huisarts Marc Schlosser heeft een medische fout begaan waardoor een van zijn patiënten, de beroemde acteur Ralph Meier, is overleden. Hij zal zich moeten ve... »