Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op wieken gedragen
Op wieken gedragen
De omnibus Op wieken gedragen is een leesfeest voor liefhebbers van historische familieromans en sowieso voor alle fans van Gerda van Wageningen. Twee pracht... »
 
 
 
 
 

VCL-serie pakket januari
VCL-serie pakket januari
VCL-Serie Pakket Januari 2012 »
 
 
 
 
 

Liefde?
Liefde?
Ik mag haar niet, was de eerste gedachte van Lotte Verhagen, als haar vader dolgelukkig zijn nieuwe vriendin aan de familie voorstelt. Natuurlijk is ze blij ... »
 
 
 
 
 

De dokter zegt het
De dokter zegt het
GROTE LETTER UITGAVEAls AndrĂ© de Hooghe afstudeert als arts, besluit hij zijn vader Andreas in de dokterspraktijk te gaan assisteren. In het dorpje in de Ho... »
 
 
 
 
 

Water rond Dostie
Water rond Dostie
'Water rond Dostie' is het derde en laatste deel in de Dostie-trilogie van Gerda van Wageningen. Het water komt hoofdpersoon Anneke van der Velde in deze rom... »
 
 
 
 
 

Geluk in veelvoud
Geluk in veelvoud
Voordelige bundeling van drie familieromans. "Nu begint..": Wanneer Marije merkt dat haar moeder verslaafd is aan kalmerende middelen, zet zij zich volledig ... »
 
 
 
 
 

Woelige wateren
Woelige wateren
Nora en Aleid, de twee zusjes uit Altijd leeft de rivier, zijn beiden getrouwd. Nora heeft kinderen, Aleid niet. Als onverwachts Aleids man overlijdt, gaat z... »
 
 
 
 
 

Doktersromance
Doktersromance
De omnibus Doktersromance bevat de volgende boeken:





Daar komt de dokter



De dokter verliefd



De dokter zeg... »