Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vertrouwde haven
Vertrouwde haven
Het is begin jaren veertig en de wereld houdt zijn adem in, als de macht van Hitler steeds verder toeneemt. Nederlandse Rijnschippers zijn voor hun bestaan e... »
 
 
 
 
 

Door liefde verbonden
Door liefde verbonden
Sarita Brussaard verhuist in de familieroman ‘Door liefde verbonden’ van Gerda van Wageningen samen met haar moeder en zusje naar het dorp waar haar moed... »
 
 
 
 
 

Wat een familie!
Wat een familie!
‘Wat een familie!’ van bestsellerauteur Gerda van Wageningen is het eerste deel in de moderne Familie Trilogie. Bij de 50-jarige bruiloft van Ammy en Joo... »
 
 
 
 
 

Rosegaert trilogie
Rosegaert trilogie
De Rosegaert trilogie behoort tot het beste werk van Gerda van Wageningen. Het heeft alles waar de auteur om geliefd is: romantiek, historie en intrige. De t... »
 
 
 
 
 

Als jij op me wacht
Als jij op me wacht
 »
 
 
 
 
 

Venster op morgen
Venster op morgen
 »
 
 
 
 
 

Stilte voor de storm
Stilte voor de storm
<p>'Stilte voor de storm' van Gerda van Wageningen is het tweede deel van de Vuurtorentrilogie. Hoofdpersoon Joppa van der Klooster weet wat ze wil, ook al i... »
 
 
 
 
 

De mosselvisser
De mosselvisser
Historische streekroman over de mosselvisserij in Bruinisse in het begin van de twintigste eeuw; prachtige roman, doorspekt met geschiedkundige wetenswaardig... »
 
 
 
 
 

In de schemering
In de schemering
Sheila van Hagestein leidt het leven van zoveel moderne, jonge moeders. Ze heeft een man, twee kleine kinderen en een leuke baan. Ze moet werken om de hypoth... »