Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Josephine
Josephine
Josephine, de jonge weduwe van Pierre Mogge Muilman is niet gelukkig op het prachtige kasteel dat ooit van haar zoon zal zijn. Haar schoonouders willen dat z... »
 
 
 
 
 

Als jij op me wacht
Als jij op me wacht
In de familieroman ‘Als jij op me wacht’ van Gerda van Wageningen kiest Sija van der Waal voor zichzelf na veel slechte ervaringen met de man waarmee ze ... »
 
 
 
 
 

Rosegaert
Rosegaert
ROSEGAERTHet jaar 1880 dreigt voor jonkheer Theodoor van der Lek Boeije een rampjaar te worden. Zijn zoon François wordt op een oneerlijkheid betrapt en het... »
 
 
 
 
 

Het ware geluk
Het ware geluk
 »
 
 
 
 
 

Waar wegen kruisen
Waar wegen kruisen
bevat: Het kangoeroehuis . Tastbaar geluk . Het verleden reist mee »
 
 
 
 
 

Na eb komt de vloed
Na eb komt de vloed
Een jonge vrouw, dochter van de hoofdpersonen uit het derde deel, trouwt tegen de zin van haar ouders met een op het oog charmante jongeman die echter een sl... »
 
 
 
 
 

Smeulend vuur
Smeulend vuur
Een paar jaar geleden heeft Charlot zware brandwonden opgelopen. Na enkele hersteloperaties, moet zij leren leven met de littekens. Ze is zich gaan schamen v... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 131
Jubileumomnibus 131
Drie complete romans en twee korte verhalen in Jubileumomnibus 131. Jubileumomnibus 131 bevat romans van Henny Thijssing-Boer (De geur van heimwee), Gerda va... »