Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ik snap you not
Ik snap you not
Veronique onderbrak mijn gedachten. ‘Waarom ga je niet even heen en weer? Onderteken dat document en daarna kom je alsnog naar Cannes.’ <br/><br/>Esther Wi... »
 
 
 
 
 

Balletschoenen en boxershorts
Balletschoenen en boxershorts
<br/><br/>Eva is werkelijk verslaafd. Verslaafd aan dansen en aan het streetdance team van haar dansschool en daar gaat alles voor opzij. Ze was al eerder aa... »
 
 
 
 
 

Bruna bundel
Bruna bundel
Bundel met drie top thillers van Linda Jansma, Marelle Boersma en Els Ruiters:TWEESTRIJD van Linda Jansma:Hanna's wereldje lijkt perfect...Hanna's wereldje i... »
 
 
 
 
 

Geraakt
Geraakt
Rechercheur Ava van Amstel is compleet van de kaart als haar partner Danny verongelukt en in een coma raakt. Haar humeur daalt helemaal tot een dieptepunt al... »
 
 
 
 
 

Door dik en dun
Door dik en dun
Een flater slaan in het bijzijn van je grote liefde? Een blunder maken in het bijzijn van je baas? Goedbedoeld precies het verkeerde zeggen? Ongewild de fout... »
 
 
 
 
 

SINT
SINT
We schrijven het jaar 285 na Chr. Op een dag vinden de elfjarige Nicolas en zijn vriendje een kruik vol goudstukken. Maar hun vreugde over de vondst is van k... »
 
 
 
 
 

Bloedverwanten
Bloedverwanten
Als hoofdcommissaris Havinga wordt neergeschoten, ontdekken rechercheur Ava van Amstel en haar collega Rob Welsman dat hun baas op eigen houtje en in het gro... »
 
 
 
 
 

De BSK-club
De BSK-club
De mollige en slimme Sara, Bob die altijd over zijn eigen benen struikelt en kakker Eugene zijn de buitenbeentjes van de klas. Ze vormen daarom de bsk-club (... »
 
 
 
 
 

Liefde in de steigers
Liefde in de steigers
Emma de Bie treft op een dag haar vriend Eric aan met een ander. In een klap is de relatie en het samenwonen voorbij. Om het verleden voor eens en altijd ach... »