Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Safari
Safari
Pink Panther 2 »
 
 
 
 
 

De muur 73
De muur 73
We kunnen er niet omheen: er is deze zomer concurrentie van het allerhoogste niveau. De Tour zit ingeklemd tussen het EK voetbal en de Olympische Spelen. De ... »
 
 
 
 
 

Never waste a good crisis
Never waste a good crisis
Hoe kun je het tij keren als je geconfronteerd wordt met een crisis? En hoe kun je voorkomen dat je nog een keer getroffen wordt? In dit boek beschrijven tie... »
 
 
 
 
 

De Muur 64
De Muur 64
Hoe goed is het huidige Nederlandse profwielrennen? Op de weg, want we beperken ons in deze Muur tot ‘de grote jongens’, al kunnen er inmiddels ook boeke... »
 
 
 
 
 

De Muur
De Muur
Lezers,Elk wielervoorjaar zit vol verhalen. Een nieuwe lente brengt de sfeer, spanning en sensatie waar elke welerliefhebber telkens weer zijn gading vindt. ... »
 
 
 
 
 

Het boek van de natuur
Het boek van de natuur
Schrijver-theoloog Reinier Sonneveld en wetenschapsjournalist dr. René Fransen vroegen een aantal schrijvers en wetenschappers hoe zij God beleven in de nat... »
 
 
 
 
 

Genappe Ngi
Genappe Ngi
 »
 
 
 
 
 

Mariakalender
Mariakalender
De Mariakalender 2014 biedt een jaar lang dagelijkse informatie: datum, kerkelijke en wereldlijke feest- en gedenkdagen, spreuken, op- en ondergang van zon e... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 106
Jubileumomnibus 106
Topauteurs uit het genre van de familieromans zorgen voor prachtige omnibussen. Uren leesgenoegen, voor weinig geld!<br/><br/>De immens populaire Leni Saris ... »