Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Oorlogskind
Oorlogskind
Oorlogskind is de vijfde thriller over politieagent Patrik Hedström en Erica Falck. Dit keer draait het verhaal om Erica’s moeder: waarom heeft zij al die ... »
 
 
 
 
 

Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter
Wanneer Patrik Hedström na langdurig ziekteverlof weer aan het werk gaat, krijgt hij meteen een moordonderzoek toegewezen. Het slachtoffer, Mats Sverin, is ... »
 
 
 
 
 

Zeemeermin
Zeemeermin
In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Onderzoek van inspecteur Patrik Hedström en zijn collegas levert niets op. Vier maanden later wordt de man al... »
 
 
 
 
 

Zusje
Zusje
De winter loopt ten einde in de kustplaats Fjällbacka. Patrik en Erica treffen de laatste voorbereidingen voor hun huwelijk. In Tanumshede, waar Patrik werk... »
 
 
 
 
 

Predikant
Predikant
Na haar veelgeprezen debuut IJsprinses komt Camilla Läckberg nu met een tweede misdaadroman die in geen enkel opzicht onderdoet voor haar eerste. Ook Predik... »
 
 
 
 
 

Engeleneiland
Engeleneiland
Pasen 1974. Een familie verdwijnt van het eiland Valö zonder een spoor achter te laten. De eettafel is zelfs prachtig gedekt, maar iedereen is verdwenen. Ie... »
 
 
 
 
 

Zeemeermin
Zeemeermin
In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Onderzoek van inspecteur Patrik Hedström en zijn collega's levert niets op. Vier maanden later wordt de man a... »
 
 
 
 
 

Leeuwentemmer
Leeuwentemmer
 »
 
 
 
 
 

Engeleneiland
Engeleneiland
Engeleneiland is een ijzingwekkend spannende thriller van de Zweedse auteur Camilla Läckberg. Tijdens de Pasen van 1974 is een familie van het eiland Valö ... »
 
 
 
 
 

Steenhouwer
Steenhouwer
In het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka vindt een visser het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara. Lijkschouwing wijst uit dat zij waarschijnlijk niet i... »