Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Leven uit de stilte
Leven uit de stilte
Volgens Anselm Grün zul je in de stilte vrede vinden. In zijn boek 'Leven uit de stilte' legt hij uit hoe belangrijk het is om de stilte te koesteren en mee... »
 
 
 
 
 

Plezier in je werk
Plezier in je werk
De bekende benedictijn en schrijver Anselm maakte op verzoek van het CNV een boek over plezier in je werk. Hij geeft het thema diepgang door het te verbinden... »
 
 
 
 
 

Het kleine boek
Het kleine boek
Wees goed voor jezelf en let erop wat je ziel nodig heeft. Neem niet te veel hooi op je vork wees kalm accepteer jezelf zoals je bent. En ervaar elke dag als... »
 
 
 
 
 

Aandachtig leven
Aandachtig leven
Aandachtig leven is een prachtig geïllustreerde uitnodiging tot onthaasting en bezinning. Anselm Grün, zelf levend in een klooster, staat tegelijkertijd mi... »
 
 
 
 
 

Hoe moet ik nu verder
Hoe moet ik nu verder
In dit boek tracht Anselm Grün 'trage antwoorden' te geven op al die vragen, in de hoop dat wat gezegd wordt, langer blijft liggen en zijn werking kan ontvo... »
 
 
 
 
 

Vrienden
Vrienden
over de kunst van vriendschap. »
 
 
 
 
 

Ieder zijn engel
Ieder zijn engel
Ieder Zijn Engel »
 
 
 
 
 

Manager ontmoet monnik
Manager ontmoet monnik
Benedictijn Grün en Puma-directeur Zeitz voeren openhartige gesprekken over de kwesties die er op dit moment in het bedrijfsleven toe doen: herstel van de e... »
 
 
 
 
 

Leeswijzer bij de bijbel
Leeswijzer bij de bijbel
Anselm GrünLeeswijzer bij de Bijbel Praktische aanwijzingen voor lezers van nuIk hoor vaak van mensen dat ze graag de Bijbel zouden willen lezen. 'Maar', ze... »