Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Boek van levenskunst
Boek van levenskunst
Anselm Grün, een van de meest gelezen spirituele auteurs van onze tijd, putte voor dit boek uit de oude spirituele tradities waarin hij als kloosterling sta... »
 
 
 
 
 

Je mag vertrouwen houden
Je mag vertrouwen houden
Anselm GrünJe mag vertrouwen houden. Woorden van troost in tijden van ziekteDe omgang met ziekte - bij jezelf of iemand anders - is een flinke uitdaging, vo... »
 
 
 
 
 

Troostboek
Troostboek
'Wat het lichaam goeddoet, zal ook de ziel goeddoen.' Dat is de raad die Anselm Grün geeft in zijn 'Troostboek voor lichaam en ziel'.<br/><br/><br/>Wat doet... »
 
 
 
 
 

Innerlijke rust
Innerlijke rust
hoe kom ik in harmonie met mezelf ? »
 
 
 
 
 

Geluk vinden in kleine dingen
Geluk vinden in kleine dingen
ANSELM GRÜN <br/>Geluk vinden in kleine dingen <br/><br/>Wanneer voel ik mij eigenlijk echt tevreden? 
Wat heb ik nodig om tevreden te zijn met mijn leven... »
 
 
 
 
 

Schoonheid ervaren
Schoonheid ervaren
Bestsellerauteur Anselm Grün toont zich in zijn nieuwe boek 'Schoonheid ervaren' van een heel persoonlijke kant. Hij vertelt hoe schoonheid een nieuwe dime... »
 
 
 
 
 

God, als u er bent
God, als u er bent
Al eeuwenlang vertellen mensen over hun zoektocht naar God: niet alleen over hun strijd en twijfels, maar ook over meeslepende momenten van vreugde. Deze erv... »
 
 
 
 
 

Innerlijke kracht
Innerlijke kracht
Burn-out, dodelijk vermoeid, innerlijk leeg - zo voelen veel gestreste en overbelaste mensen zich. Volgens Anselm Grün raken mensen in zo'n toestand doordat... »
 
 
 
 
 

Leeswijzer bij de bijbel
Leeswijzer bij de bijbel
Anselm GrünLeeswijzer bij de Bijbel Praktische aanwijzingen voor lezers van nuIk hoor vaak van mensen dat ze graag de Bijbel zouden willen lezen. 'Maar', ze... »
 
 
 
 
 

Wegen naar vrijheid
Wegen naar vrijheid
geestelijk leven als oefening tot innerlijke vrijheid »