Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kom tot rust
Kom tot rust
André Troost gaat aan de hand van Hebreeën op zoek naar wat werkelijke waarde heeft. Het bijbelboek biedt een medicijn tegen de verveling en de keuzestress... »
 
 
 
 
 

Met vallen en opstaan (POD) (Def)
Met vallen en opstaan (POD) (Def)
<p>In zijn jarenlange loopbaan als gemeentepredikant deed ds. A.F. Troost vele indrukken op die hem tot nadenken stemden. De ene keer dankzij een bijzondere ... »
 
 
 
 
 

De zomer in zicht
De zomer in zicht
<p>Opnieuw een luisterboek van André F. Troost met verrassende verhalen voor onderweg en thuis.

André F. Troost verstaat als geen ander de kunst... »
 
 
 
 
 

Het kruislabyrint
Het kruislabyrint
Het kruislabyrint is een pastoraal journaal: het biedt inzicht in de laatste werkweek van een pastor in een dorp aan de Hollandse kust, Duindal.Op de valreep... »
 
 
 
 
 

Uw koning tegemoet
Uw koning tegemoet
Deze fraai vormgegeven advents- en kerstkalender biedt voor alle dagen van de vier adventsweken en de beide kerstdagen een korte overdenking, afgesloten door... »
 
 
 
 
 

Engel naast God
Engel naast God
Dit boek is het vervolg op Dat koninkrijk van U en daarmee opnieuw een spannend theologisch boek over een van de kernthemas uit het christelijk geloof.In dit... »
 
 
 
 
 

Koninklijk rijk
Koninklijk rijk
<p>Auteur en predikant André F. Troost laat in ‘Koninklijk rijk’ 24 gelijkenissen over Gods koninkrijk tot leven komen, op prachtige wijze in beeld gebr... »
 
 
 
 
 

Als een ster is Hij verschenen
Als een ster is Hij verschenen
Als een ster is Hij verschenen van André F. Troost biedt een bundeling van recent geschreven teksten voor de tijd van advent en kerst, voor jong en oud. Kor... »
 
 
 
 
 

De hof van vrede
De hof van vrede
Dichtbij de plaats waar ik woon is een prachtige tuin. Zo af en toe ga ik erheen. Om vrede te vinden. Om tot rust te komen. Heb je zin om met me mee te gaan?... »