Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gevouwen woorden
Gevouwen woorden
Iedereen weet het: A.F.Th. van der Heijden van De tandeloze tijd wordt A.F.Th. wordt A.F.Th. van Homo duplex. Maar voor in februari 2002 Deel 1, Moeilijke vo... »
 
 
 
 
 

Knooppunt Hellegat
Knooppunt Hellegat
Knooppunt Hellegat »
 
 
 
 
 

Kwaadschiks
Kwaadschiks
 »
 
 
 
 
 

De gazellejongen
De gazellejongen
Het schrijversleven van A.F.Th. van der Heijden ving aan onder de nom de plume Patrizio Canaponi. Een zwierige naam voor een alter ego half Italiaans, `geb... »
 
 
 
 
 

Gentse lente
Gentse lente
Dertig jaar geleden debuteerde A.F.Th. van der Heijden met de verhalenbundel <em>Een gondel in de Herengracht</em>. In de drie decennia die sinds zijn debuut... »
 
 
 
 
 

Groepsportret
Groepsportret
Hebt u net zo'n goed geheugen als A.F.Th. van der Heijden? Dan kunt u dit boekje terzijde legen. Maar ook de hartstochtelijke lezer van De tandeloze tijd zal... »
 
 
 
 
 

De requiems
De requiems
De sandwich
Een jeugdliefde en een jeugdvriend van A.F.Th. van der Heijden stierven betrekkelijk kort na elkaar. De twee moesten elkaar goed gekend hebben, m... »
 
 
 
 
 

Het leven uit een dag
Het leven uit een dag
In de hemelse wereld waar Benny Wult en Gini Trades verliefd op elkaar worden, duurt een mensenleven maar een dag en is elke belangrijke gebeurtenis, zoals s... »
 
 
 
 
 

Kwaadschiks
Kwaadschiks
De relatie tussen reclameman Nico Dorlas, halverwege de veertig, en zijn jongere vriendin Désirée staat op springen. Dorlas' aanhoudende drank- en drugscon... »