Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mim
Mim
In A.F.Th. van der Heijdens romancyclus Homo duplex steekt de verteller, om aan een dagvaarding van de rechtbank van Los Angeles te ontkomen, een tinnen dege... »
 
 
 
 
 

Een gondel in de Herengracht
Een gondel in de Herengracht
Een gondel in de Herengracht is een indrukwekkende en verrassende bundeling van vijf verhalen. Ze gaan in het kort over een merkwaardige decadente Engelse 'm... »
 
 
 
 
 

Het hof van barmhartigheid
Het hof van barmhartigheid
In <i>Het Hof van Barmhartigheid</i>, het eerste boek van deel 3 van De tandeloze tijd, behandelt Albert Egberts het leven als een experiment in verwording e... »
 
 
 
 
 

De sandwich
De sandwich
Sandwich Een Requiem Geb »
 
 
 
 
 

De sandwich
De sandwich
Een jeugdliefde en een jeugdvriend van A.F.Th. van der Heijden stierven relatief kort na elkaar, de eerste door eigen hand, de laatste als gevolg van een biz... »
 
 
 
 
 

Asbestemming
Asbestemming
In Asbestemming richt A.F.Th. van der Heijden een monument op voor zijn op 15 juni 1993 overleden vader. De titel is ontleend aan een formulier waarop de nab... »
 
 
 
 
 

De censuurpaus
De censuurpaus
 »
 
 
 
 
 

Gevouwen woorden
Gevouwen woorden
Iedereen weet het: A.F.Th. van der Heijden van De tandeloze tijd wordt A.F.Th. wordt A.F.Th. van Homo duplex. Maar voor in februari 2002 Deel 1, Moeilijke vo... »
 
 
 
 
 

Doodverf
Doodverf
Een beeldhouwer tast met zijn plastieken de grenzen van het hyperrealisme af. Hij wikkelt levende modellen in elastisch gipsverband, en legt in het stollende... »